UPM-Kymmene: Between A Rock And A Wooden Place, But With Light In The Tunnel (UPMKF) -LSB

Garima
18 Min Read


FRANCË-FINLANDË-INDUSTRI E LETËS

FREDERICK FLORIN/AFP nëpërmjet Getty Images

Të nderuar lexues/ndjekës,

UPM-Kymmene (OTCPK:UPMKF) (OTCQX: UPMKY) është një nga kompanitë më të mira të drurit dhe pyjeve/ letrës në planet. Kjo është arsyeja pse unë zotëroj një pozicion jo të parëndësishëm në kompani, dhe kjo është arsyeja pse kur kam bërë rotacion

Share This Article
Leave a comment
error: Content is protected !!