SGOV: Cash Is King In 2024 With A 5.2% Yield -LSB


Dollari është KI

chaofann

Javën e kaluar kam diskutuar kapital i preferuar dhe detajoi pikëpamjen time se yield-i i preferencave nuk ishte mjaft i lartë në krahasim me aktivet pa rrezik për të garantuar profilet e tyre më të larta të rrezikut. Jo vetëm e preferuar, por kërkesa e lartë për produkte të tjera financiare si p.sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
error: Content is protected !!