RediShred Capital: Shredded Paper Into Free Cash Flow – Buy Rating (KUT:CA) -LSB

Garima
18 Min Read


Thyerja e dokumenteve

tomprout/E+ nëpërmjet Getty Images

Teza e Investimeve

Kapitali i RediShred (OTCPK:RDCPF), së bashku me filialet e saj, operon ekskluzivitetin PROSHRED dhe biznesin e licencës në Shtetet e Bashkuara. Kompania ka 16 lokacione në pronësi dhe 14 lokacione ekskluziviteti në të gjithë SHBA-në RediShred është një nga mundësitë e vetme të tregtuara publikisht për të

Share This Article
Leave a comment
error: Content is protected !!