Prologis: My Top REIT Choice For 2024 With Market Beating Returns Potential (NYSE:PLD) -LSB

Garima
17 Min Read


Ndertese logjistike shperndarese parking - pamje ajrore

ollo/E+ nëpërmjet Getty Images

Prologis, Inc. (NYSE:PLD), REIT im i preferuar personal, qëndron si REIT më i madh i tregtuar publikisht në SHBA, me një kapital tregu afër 104 miliardë dollarësh dhe zotërimin më të madh prej 7,07% në Vanguard Real Estate ETF (

Viti fiskal20232024202520262027
FFO $5.605.576.317.007.84
Rritja e FFO2.0%-0,5%13.3%12.0%12.0%
P/FO18.519.521.522.523.0
Çmimi i aksioneve $104109136158180

Share This Article
Leave a comment
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!