Dollar Retreat Extended, But Turnaround Tuesday May Have Already Begun -LSB

Garima
18 Min Read


Juan kinez i rrethuar me kartëmonedha dollarë amerikanë dhe euro

Oleg Elkov/iStock nëpërmjet Getty Images

Vështrim i përgjithshëm

Humbjet në dollarë të javës së kaluar janë zgjatur edhe sot. Jeni po udhëheq lëvizjen, i inkurajuar nga bisedat për blerje nga një fond i madh i parave reale në SHBA. Indeksi i Dollarit është ulur rreth 0.35% pas rrëshqitjes me 1.8% javën e kaluar. Ajo

Share This Article
Leave a comment
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!