Bancolombia: An Undervalued Enticing Income Stock (NYSE:CIB) -LSB

Garima
16 Min Read


Paratë e Kolumbisë, pesos kolumbiane, kartëmonedha të ndryshme të grumbulluara, kartëmonedha 10 mijë pesos, Koncepti financiar dhe biznesi, nga afër

Andrzej Rostek/iStock nëpërmjet Getty Images

Bancolombia SA (NYSE:CIB), banka më e madhe e Kolumbisë për sa i përket kredive dhe depozitave, është përballur me erëra të kundërta mes një ngadalësimi progresiv ekonomik në rajonet e saj operative, veçanërisht në tregun e saj vendas. Banka komandat tregu

Share This Article
Leave a comment
error: Content is protected !!